В нас чудова новина! Відтепер в нас Ви можете придбати курс он-лайн лекцій «ГОРА МАМАЯ»
Академії характерництва «Сила землі» Дениса Богуша!

Курс складається з 7 лекцій (по 30-35 хвилин), кожна з них дає можливість ознайомитись зі всіма етапами навчання характерницькій науці і Спасу.

1 лекція “ВИХІД З МОРЯ-ГОРЯ”
2 лекція “СПАС ТІЛА”
3 лекція “СПАС ПРАВДИ І РОДОВІД”
4 лекція “СПАС СЯЙВА”
5 лекція “СПАС СНИВА”
6 лекція “СПАС СТАНУ”
7 лекція “СПАС ВОЛІ і СПАС МАМАЙ”


Прослухавши цей курс, ви зрозумієте як вийти з виру хаотичних подій життя, працювати зі своїм родом, працювати зі своїм тілом, включити родову пам’ять, зрозумієте, як керувати подіями в своєму житті та навчитеся бачити і відчувати більше, ніж звичайні люди.
Цей курс є особистим результатом пошуків Дениса Богуша і його вивчення сакральних знань нашої території, які були зібрані протягом 20 років.
Цей курс – це перший крок до розуміння своєї суті, розуміння свого шляху розвитку свідомості.

Прослухавши весь курс, ви зміните своє уявлення про сакральні українські традиції, та зможете ознайомитись зі всіма знаннями характерництва і Спасу, знаннями нашого народу. Знання базуються на філософській концепції, яка називається «Гора Мамая» або «Характерницька наука – швидкий шлях до спасіння». Гора Мамая – це короткий опис рівнів-сходинок навчання і росту ваших можливостей і свідомості.

Ці сім лекцій охоплюють всі знання для характерників нового часу, для сучасних людей, які можуть використати древні знання і традиції в сьогоденні. Це курс для всіх бажаючих, які хочуть доторкнутися до сакральних знань нашої території.

Вартість курсу (7 лекцій) – 2000 гривень (це акція, яка діє до 31 січня 2022 року), після цієї дати він буде коштувати 2500 гривень. Для учасників Академії характерництва курс коштує 1500 гривень.

В майбутньому планується випуск он-лайн лекції по родоводу, очищенню і здоров’ю, волі і долі, успіху, довголіттю, вихованню дітей та жіночий курс.


Денис Богуш – керівник Міжнародного проекта «Козак-характерник», автор книги «Козак-характерник або таємна наука діда Архипа», майстер бойових мистецтв, провідний експерт в сфері стратегічних комунікацій, лікар.

Лекції можна замовити за телефоном 093-656-15-25 Дар’я.
Або електронною поштою info@kh.org.ua

Офіційний сайт 

YouTube-канал Міжнародного проекту «Козак=характерник»